Gå til forsiden
 
 
 

FireDeTec - Punktsikringsanlæg

 
Når der opstår brand på indelukkede eller svært tilgængelige steder, kan det ofte være en udfordring at opdage og slukke en opstået brand i tide. FireDeTec er et automatisk punktsikringsanlæg, der opdager branden tidligt og både kan iværksætte en slukning samt alarmering.

FireDeTec detekterer branden via en speciel trykbærende slange, der sprænger ved en bestemt temperatur afhængigt af trykket i slangen. Med et FireDeTec punktsikringsanlæg er det derfor muligt at tilpasse systemet specifikt til den applikation, man ønsker at brandsikre. Selve slukningen kan enten ske direkte via den sprængte slange (optimalt til brandsikring af f.eks. landbrugsmaskiner) eller alternativt indirekte via slukningsdyser. Lotek kan både levere FireDeTec med pulver og Co2 som slukningsmiddel.

Læs mere om Loteks FireDeTec brandsikring i brochuren i højre spalte. Ønsker du at høre mere om FireDeTec, er du velkommen til at kontakte os pr. telefon eller email. Bestil alternativt et opkald fra én af vores salgskonsulenter.

Brochurer


Brandslukningsanlæg - Landbrug

Kontakt


Lotek A/S, Tlf. +45 70 13 52 00

Sitemap