Gå til forsiden
 
 
 

Beredskabsplan

 
Når der sker større uheld i en virksomhed, vil den naturlige reaktion ofte være kaos og kraftigt stress. Her bringer beredskabsplanen orden i kaos og beskriver det mest hensigtsmæssige reaktionsmønster.

En beredskabsplan kan ikke forhindre, at der opstår uheld i virksomheden. Til gengæld beskriver en beredskabsplan, hvilket reaktionsmønster, der ønskes i forbindelse med uheldet, hvorved omfanget af ulykken kan begrænses mest muligt.
 
Med en beredskabsplan er der derfor lagt en klar plan for hvilke funktioner, der skal oprettes for at sikre mindst muligt tab af menneskeliv og værdier samt igangsætte reetablering af virksomheden hurtigst muligt. En beredskabsplan kan desuden give direkte afkast, da den kan være med til at give forbedrede forsikringsbetingelser.

Hos Lotek har vi flere års erfaring i at vejlede i og udarbejdelse af beredskabsplaner, der er tilpasset præcist til din virksomhed. Vi gennemløber alle virksomhedens forhold og klarlægger, hvordan risici bedst imødekommes; både de mest og mindst sandsynlige. En god plan beskriver let forståeligt og i detaljer, hvem der gør hvad og hvornår.

Kontakt os pr. telefon eller email og hør mere om fordelene ved en beredskabsplan i netop din virksomhed.

Brochurer


Beredskabsplan
Evakueringsøvelse
Dilemmaøvelse

Kontakt


Lotek A/S, Tlf. +45 70 13 52 00

Sitemap