Gå til forsiden
 
 
 

Brandslukkere

Hvis der pludselig opstår brand har det stor betydning at have den rette brandslukker ved hånden; typen og størrelsen på brandslukkeren afhænger af, hvor og hvor stor brandrisikoen er.

Lotek tilbyder et bredt sortiment af forskellige brandslukkere og de fås i mange forskellige størrelser, så det er muligt at finde den rette brandslukker til netop det brandslukningsbehov, man måtte have. Det er afgørende, at valget af brandslukkeren passer til netop den situation, man står i.

 

Forskellige typer af brandslukkere

 
Tabellen herunder viser, hvilke brandslukkere, der er bedst anvendelige til forskellige brandtyper:
 
Brandslukker /
Brandtype
Brand i faste stoffer,
f.eks. gløder, træ, papir, og tekstiler
Brændbare væsker,
f.eks. olie, benzin, og petroleum
Brændbare gasarter, f.eks. brint og acetylen
Velegnet
Velegnet
Velegnet
Uegnet
Velegnet
Velegnet
Velegnet
Uegnet
Uegnet
Velegnet
Uegnet
Uegnet
Uegnet
Velegnet
Uegnet
 
BEMÆRK: Uegnet type brandslukker kan ofte godt slukke den pågældende type brande – her er dog væsentlige undtagelser og andre brandslukkertyper, der er mere egnede.
 

For at sikre, at du får den rigtige brandslukker til netop din virksomhed, vejleder vi dig gerne omkring type og størrelse samt den mængde, du har brug for. Når bestykningen er valgt, kommer vi ud og monterer slukkeren hos dig og sørger efterfølgende for at dine brandslukkere bliver efterset af vores DBI-certficerede salgs- og serviceteknikere en gang årligt, så du er sikker på, at dine brandslukkere virker, når du har brug for dem.
 
Ønsker du at høre mere om valg af brandslukkere og serviceeftersyn, er du velkommen til at kontakte os pr. telefon eller email. Bestil alternativt et opkald fra én af vores salgskonsulenter.
 
 

Sitemap