Gå til forsiden
 
 
 

Ildslukkere

Hvis der pludselig opstår brand har det stor betydning at have den rette ildslukker ved hånden; typen og størrelsen på ildslukkeren afhænger af, hvor og hvor stor brandrisikoen og risikoen for spredning af ilden er.

Lotek tilbyder et bredt sortiment af forskellige ildslukkere og de fås i mange forskellige størrelser. På denne måde er det muligt at finde netop den ildslukker, der imødekommer dit behov for ildslukning og håndildslukkere, man måtte have. Det er afgørende, at valget af ildslukkeren passer til netop den situation, man står i.

 

Forskellige typer af ildslukkere

 
Tabellen herunder viser, hvilke ildslukkere, der er bedst anvendelige til forskellige brandtyper:
 
Ildslukker /
Brandtype
Brand i faste stoffer,
f.eks. gløder, træ, papir, og tekstiler
Brændbare væsker,
f.eks. olie, benzin, og petroleum
Brændbare gasarter, f.eks. brint og acetylen
Velegnet
Velegnet
Velegnet
Uegnet
Velegnet
Velegnet
Velegnet
Uegnet
Uegnet
Velegnet
Uegnet
Uegnet
Uegnet
Velegnet
Uegnet
 
BEMÆRK: Uegnet type ildslukker kan ofte godt slukke den pågældende type brande – her er dog væsentlige undtagelser og andre ildslukkertyper, der er mere egnede.
 

For at sikre, at du får den rigtige ildslukker til netop din virksomhed, vejleder vi dig gerne omkring type og størrelse samt den mængde, du har brug for. Når bestykningen er valgt, kommer vi ud og monterer ildslukkeren hos dig og sørger efterfølgende for at dine ildslukkere bliver efterset af vores DBI-certficerede salgs- og serviceteknikere en gang årligt, så du er sikker på, at dine ildslukkere virker, når du har brug for dem.
 
Ønsker du at høre mere om valg af ildslukkere og serviceeftersyn, er du velkommen til at kontakte os pr. telefon eller email.
 
 

Sitemap