Gå til forsiden
 
 
 

Øjenskyl

 
Tiden er en afgørende faktor, når det drejer sig om ulykker, hvor fremmedlegemer er kommet i kontakt med øjet; uanset, om der er tale om syre- og alkaliske skader, hvor ætsningen begynder omgående, eller metal- og træsplinter, støv og andet snavs. En hurtig øjenskylning kan neutralisere syren eller basen og samtidigt forbygge, at fremmedlegemerne forårsager yderligere skader.

Lotek fører to forskellige typer af Øjenskyl; hhv. almindelig øjenskylsvæske, der består af en steril isotonisk saltopløsning med 0,9% natriumklorid, samt en speciel pH Neutral, der indeholder en 4,9% fosfatbuffer, som er specielt velegnet til hurtigt at neutralisere selv meget stærke syrer og baser. Lotek kan levere både almindelig og pH Neutral Øjenskyl i en praktisk Øjenskylstation, der beskytter flaskerne og samtidigt sikrer hurtig adgang til førstehjælp mod øjenskader.
 
Læs mere om vores sortiment i brochurerne til højre. Ønsker du at høre mere om vores Øjenskyllere er du velkommen til at kontakte os pr. telefon eller email. Bestil alternativt et opkald fra én af vores salgskonsulenter.

Brochurer

 
pH Neutral Øjenskyl
 
Kontakt


Lotek A/S, Tlf. +45 70 13 52 00

Sitemap